+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion U Rudolfa III. Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 14 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    79%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 20.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 17.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Říha

skupina přátel, 10.6.2018

Hradec Králové Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Ochota personálu, možnost rezervace noclehů i salonku předem, relativní láce ceny za ubytování, výběr jídel na jídelníčku restaurace i možnost výběru z 5 druhů snídaně, možnost parkování uvnitř oploceného pozemku penzionu.

  • Jedinou "vadou na kráse" je společná koupelna a WC vždy pro 2 pokoje vedle sebe, což může být problém koordinace potřeb při využití cizích lidí a narušuje intimitu a pocit bezpečí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion U Rudolfa III. odpověděl na tuto recenzi.
Ano souhlasím, náš pension je malý ( 5 pokojů ) a nejdou udělat další žádné stavební úpravy pro rozšíření aniž by jsme snížili kapacitu pouze na tři pokoje. Bohužel máme pouze jeden pokoj kompletně se samostatným sociálním zařízením. Zbylé čtyři pokoje jsou tak jak jste je popsal a také se je snažíme prezentovat jako dva apartmánky (dvě ložnice a jedna koupelna). V každém případě na to hosty upozorňujeme a snažíme se druhý pokoj opravdu neobsazovat. Tomu si myslím, že odpovídá i cena jak jste nám uznal. I když obsadí čtyřlůžkový apartmánek pouze dvě osoby a druhou ložnici po dohodě s námi jim neobsadíme platí stále pouze dvě lůžka. V opačném případě by jsme museli přitvrdit na ceně ubytování, což se nám nechce, aby jsme vyhověli i méně náročným hostům.

Mark Lipniacki

dospělý pár, 21.5.2018

London Spojené království

  • Celkové hodnocení
100 %
  • A wonderful place to stay in a good location. We were well looked after. Our visit to Varnsdorf was greatly enhanced by the excellent accommodation in the Penzion U Rudolfa. The best value for money we have experienced in the whole of Europe. The big corporate hotel chains like Ibis have a lot to learn from the Penzion U Rudolfa III. Top Marks for the proprietor and his wife for looking after their guests so well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Votruba

jednotlivec, 27.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 30.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Prijemny personal,dobre snidane,cisto,ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 6.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • jídlo

  • propagace na internetu nepřehledná pouze jeden klíč od pokoje, problém je, když jsou rozdílné akce, jak se dostat do penzionu

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Hana Dolynyč

dospělý pár, 17.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 20.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10