+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion U Rudolfa III. Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

von 14 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    79%
  • Preis-Leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 20.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 17.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Říha

Gruppe von Freunden, 10.6.2018

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ochota personálu, možnost rezervace noclehů i salonku předem, relativní láce ceny za ubytování, výběr jídel na jídelníčku restaurace i možnost výběru z 5 druhů snídaně, možnost parkování uvnitř oploceného pozemku penzionu.

  • Jedinou "vadou na kráse" je společná koupelna a WC vždy pro 2 pokoje vedle sebe, což může být problém koordinace potřeb při využití cizích lidí a narušuje intimitu a pocit bezpečí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion U Rudolfa III. hat auf diese Bewertung geantwortet.
Ano souhlasím, náš pension je malý ( 5 pokojů ) a nejdou udělat další žádné stavební úpravy pro rozšíření aniž by jsme snížili kapacitu pouze na tři pokoje. Bohužel máme pouze jeden pokoj kompletně se samostatným sociálním zařízením. Zbylé čtyři pokoje jsou tak jak jste je popsal a také se je snažíme prezentovat jako dva apartmánky (dvě ložnice a jedna koupelna). V každém případě na to hosty upozorňujeme a snažíme se druhý pokoj opravdu neobsazovat. Tomu si myslím, že odpovídá i cena jak jste nám uznal. I když obsadí čtyřlůžkový apartmánek pouze dvě osoby a druhou ložnici po dohodě s námi jim neobsadíme platí stále pouze dvě lůžka. V opačném případě by jsme museli přitvrdit na ceně ubytování, což se nám nechce, aby jsme vyhověli i méně náročným hostům.

Mark Lipniacki

Älteres Paar, 21.5.2018

London Spojené království

  • Gesamtbewertung
100 %
  • A wonderful place to stay in a good location. We were well looked after. Our visit to Varnsdorf was greatly enhanced by the excellent accommodation in the Penzion U Rudolfa. The best value for money we have experienced in the whole of Europe. The big corporate hotel chains like Ibis have a lot to learn from the Penzion U Rudolfa III. Top Marks for the proprietor and his wife for looking after their guests so well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 26.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Votruba

Einzelreisender, 27.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Prijemny personal,dobre snidane,cisto,ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 6.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • jídlo

  • propagace na internetu nepřehledná pouze jeden klíč od pokoje, problém je, když jsou rozdílné akce, jak se dostat do penzionu

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 4.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Hana Dolynyč

Älteres Paar, 17.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 20.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10