+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion U Rudolfa III. Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 14 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    83%
  • Comfort

    79%
  • Value for money

    79%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 20.6.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 17.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Říha

group of friends, 10.6.2018

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Ochota personálu, možnost rezervace noclehů i salonku předem, relativní láce ceny za ubytování, výběr jídel na jídelníčku restaurace i možnost výběru z 5 druhů snídaně, možnost parkování uvnitř oploceného pozemku penzionu.

  • Jedinou "vadou na kráse" je společná koupelna a WC vždy pro 2 pokoje vedle sebe, což může být problém koordinace potřeb při využití cizích lidí a narušuje intimitu a pocit bezpečí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion U Rudolfa III. replied to this review.
Ano souhlasím, náš pension je malý ( 5 pokojů ) a nejdou udělat další žádné stavební úpravy pro rozšíření aniž by jsme snížili kapacitu pouze na tři pokoje. Bohužel máme pouze jeden pokoj kompletně se samostatným sociálním zařízením. Zbylé čtyři pokoje jsou tak jak jste je popsal a také se je snažíme prezentovat jako dva apartmánky (dvě ložnice a jedna koupelna). V každém případě na to hosty upozorňujeme a snažíme se druhý pokoj opravdu neobsazovat. Tomu si myslím, že odpovídá i cena jak jste nám uznal. I když obsadí čtyřlůžkový apartmánek pouze dvě osoby a druhou ložnici po dohodě s námi jim neobsadíme platí stále pouze dvě lůžka. V opačném případě by jsme museli přitvrdit na ceně ubytování, což se nám nechce, aby jsme vyhověli i méně náročným hostům.

Mark Lipniacki

mature couple, 21.5.2018

London Spojené království

  • Overall rating
100 %
  • A wonderful place to stay in a good location. We were well looked after. Our visit to Varnsdorf was greatly enhanced by the excellent accommodation in the Penzion U Rudolfa. The best value for money we have experienced in the whole of Europe. The big corporate hotel chains like Ibis have a lot to learn from the Penzion U Rudolfa III. Top Marks for the proprietor and his wife for looking after their guests so well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.11.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Votruba

single traveler, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Prijemny personal,dobre snidane,cisto,ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 6.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • jídlo

  • propagace na internetu nepřehledná pouze jeden klíč od pokoje, problém je, když jsou rozdílné akce, jak se dostat do penzionu

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.6.2017

Čeština

  • Overall rating
40 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Hana Dolynyč

mature couple, 17.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 20.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 30.5.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10