+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion U Rudolfa III. Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 14 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    79%
  • Cena

    79%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Říha

grupa przyjaciół, 10.6.2018

Hradec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Ochota personálu, možnost rezervace noclehů i salonku předem, relativní láce ceny za ubytování, výběr jídel na jídelníčku restaurace i možnost výběru z 5 druhů snídaně, možnost parkování uvnitř oploceného pozemku penzionu.

  • Jedinou "vadou na kráse" je společná koupelna a WC vždy pro 2 pokoje vedle sebe, což může být problém koordinace potřeb při využití cizích lidí a narušuje intimitu a pocit bezpečí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion U Rudolfa III. replied to this review.
Ano souhlasím, náš pension je malý ( 5 pokojů ) a nejdou udělat další žádné stavební úpravy pro rozšíření aniž by jsme snížili kapacitu pouze na tři pokoje. Bohužel máme pouze jeden pokoj kompletně se samostatným sociálním zařízením. Zbylé čtyři pokoje jsou tak jak jste je popsal a také se je snažíme prezentovat jako dva apartmánky (dvě ložnice a jedna koupelna). V každém případě na to hosty upozorňujeme a snažíme se druhý pokoj opravdu neobsazovat. Tomu si myslím, že odpovídá i cena jak jste nám uznal. I když obsadí čtyřlůžkový apartmánek pouze dvě osoby a druhou ložnici po dohodě s námi jim neobsadíme platí stále pouze dvě lůžka. V opačném případě by jsme museli přitvrdit na ceně ubytování, což se nám nechce, aby jsme vyhověli i méně náročným hostům.

Mark Lipniacki

para, 21.5.2018

London Spojené království

  • Cena ogólna
100 %
  • A wonderful place to stay in a good location. We were well looked after. Our visit to Varnsdorf was greatly enhanced by the excellent accommodation in the Penzion U Rudolfa. The best value for money we have experienced in the whole of Europe. The big corporate hotel chains like Ibis have a lot to learn from the Penzion U Rudolfa III. Top Marks for the proprietor and his wife for looking after their guests so well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Votruba

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Prijemny personal,dobre snidane,cisto,ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • jídlo

  • propagace na internetu nepřehledná pouze jeden klíč od pokoje, problém je, když jsou rozdílné akce, jak se dostat do penzionu

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
40 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Hana Dolynyč

para, 17.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 20.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10